ELADÓ VILLÁK, HÁZAK, LAKÁSOK,HÉTVÉGI HÁZAK, NYARALOK.Aranyos Ingatlan. ELADÓ, VILLÁK, HÁZAK, HÉTVÉGI ,NYARALOK,AZ ORSZÁG, TERÜLETÉN,KIADÓ LAKÁSOK, APARTMANOK,WEBÁRUHÁZAK, AJÁNLATAIVAL, VASEDÉNY,VASÉRT.ELADÓ, INGATLANOK, APARTMANOK, HORVÁTORSZÁGBA,NYARALÁS, KIKAPCSOLODÁS,HORVÁTORSZÁGI, ÉLMÉNYEK,JONNESWAY PROFESZIONÁLIS SZERSZÁMOK,JONES,MANDURA,IDŐJÁRÁS,IDÖKÉP magán,magán,magán,telek,luxus ingatlanok,kiadó ingatlanok,http://www.csaladihaz.hu/családiház eladó magán,magán,magán,horvátországi ingatlanok,eladó,villák,http://ferihegyirepuloter.network.hu/ -- Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!http://kmdholding.com/hu0hsp8Külföldi és hazai ingatlanbefektetési lehetőségek – Vásárolj a mélyponton! ELADÓ VILLÁK, HÁZAK, LAKÁSOK,HÉTVÉGI HÁZAK, NYARALOK.: Néhány mutatósabb családi házat, és villát válogattam össze erre az oldalra, 100 M Ft fölött, ár szerint növekvő sorrendben.

2011. március 6., vasárnap

Néhány mutatósabb családi házat, és villát válogattam össze erre az oldalra, 100 M Ft fölött, ár szerint növekvő sorrendben.


Néhány mutatósabb családi házat, és villát válogattam össze erre az oldalra, 100 M Ft fölött, ár szerint növekvő sorrendben.


Találatok száma: 12. db ingatlan

(1.)
Családi ház | Budapest III. (Azonosítószám: 3/6743)
Vételár: 160 000 000 Ft
Méret: 400 nm
Hálószobaszám: Nappali+5
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Ezt a 15 éve épült exkluzív Duna-parti családi házat ajánlom mindazoknak, akik szeretik a csendet, a nyugalmat, az élhető tereket maguk körül. A 3 szintes ház 2000 négyzetméteres telken fekszik és minden extrával felszerelt. A pinceszinten közel 100 nm-en 3 állásos garázs, kondi terem, raktár kapott helyet. A földszinten hatalmas nappali- konyha-étkező, egy hálószoba, gardrób, fürdőszoba található. Az erkélyről pedig gyönyörködhetünk a gondosan ápolt kert és a medence látványában. A felső szinten négy hálószoba, két gardrób és egy tágas fürdőszoba került kialakításra. Kerti partik ideális színtere lehet a medence mellett épült nyári lak is. Az egész ingatlanra jellemző a nívós kivitelezés. Ebben nem fog csalódni, hívjon bizalommal!
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(2.)
Családi ház | Solymár (Azonosítószám: 62/7493)
Vételár: 180 000 000 Ft
Méret: 420 nm
Hálószobaszám: Nappali+7
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Solymáron! Rendkívül ,exkluzív ígényes családi házat kínálunk. Dél-Nyugati fekvésű, háborítatlan zöld környezetben található, közvetlen természetvédelmi területtel, erdővel határos. Nappali+ 7 szoba, fürdőházzal, beépített kerti jacuzzival, konditeremmel, elszeparált moziszobával. Egyéb extrákkal: kandalló, öntöző rendszer, kerti tóval rendelkezik. Érdemes megnézni! Hívjon!!!
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(3.)
Családi ház | Budapest XVI. (Azonosítószám: 16/4838)
Vételár: 185 000 000 Ft
Méret: 390 nm
Hálószobaszám: Nappali+5
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Árpádföldön, kizárólag újépítésű villák szomszédságában építették 2001-ben, ezt a luxuskivitelű, háromszintes családi házat. Az úszómedencés, gyönyörűen gondozott kertben álló épület pinceszintjén található a három állásos garázs, 2 nagy méretű tárolóhelyiség, kazánház, konditerem és szauna. A földszinten egylégtérben alakították ki a szinteltolásos megoldással elszeparált étkezős angol konyhát, a fényárban fürdő nappalitól. Itt kapott még helyet a szülői háló, gardrób és a tágas fürdőszoba. Az emeleti részen lévő nappali, 2 háló, dolgozószoba, fürdő, a fiatal egyetemista fiú rezidenciája. Az ár részét képezik a lakásban található finom textíliák, egyedi tervezésű lámpatestek, az Olaszországból importált minőségi bútorok. Az elegáns, visszafogott színvilágú falak, pasztell fürdőszobák, csiszolt üvegablakok...mind a tulajdonosok kifinomult ízléséről árulkodnak!
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(4.)
Családi ház | Budapest II. (Azonosítószám: 2/5561)
Vételár: 200 000 000 Ft
Méret: 550 nm
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Az 1930-ban épült pasaréti villa a múlt századi hangulatát a mai napig megőrizte. A Pasaréti út és közvetlen környezete elismert, köztiszteletben álló környék mind diplomáciai, mind kereskedelmi körökben. Telefonnal, számítógép vezetékkel és riasztórendszerrel valamint légkondicionálóval és központi fűtéssel felszerelt az egész irodaház. UPS rendszer is található. Minden szoba parkettázott, a folyosó csempézett. Minden ablak nyitható. A szobák nagyon világosak a két felső szinten. Árnyékoló található minden ablakon. A villa jól felszerelt irodai használatra. A ház külső és belső állapota megfelelő. A kerten belül 8 parkolóhely található. A kapu távirányítású, a bejárati kapu kóddal nyitható, és monitoros beengedő rendszerrel a recepcióról. A közlekedés jó, az 5-ös busz jár a belvárostól és a Moszkva téri csomóponttól, ami villamossal, metróval, buszokkal sűrűn átszőtt terület. Az ingatlant 2012 májusáig bérbe van adva. A tulajdonosok a bérleti időszak alatt is fogadják a vételi ajánlatokat. A villát olyan cégek figyelmébe ajánljuk, akik impozáns helyen képzelik el jövőbeli székhelyüket.
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(5.)
Családi ház | Budapest II. (Azonosítószám: 2/9376)
Vételár: 228 000 000 Ft
Méret: 520 nm
Hálószobaszám: Nappali+3 %252b a f�ldsziNappali+t
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Elegancia, minőség, mediterrán hangulat. Pazar villa egy családnak, elegáns cégközpont, orvosi rendelő, magánklinika vagy akár külképviselet otthona lehet ez a 2003 - ban épült hangulatos ház. 2008-ban teljes körűen felújították, átszabták és újra alkották, így ma inkább egy komoly villa hangulatát tükrözi. Jelenleg cégközpontként üzemel, így a földszinten nívós ügyfélváró és ügyintézői pult, irodák és mellékhelyiség található. Az első emelet nagy részét foglalja el az igazgatói rezidencia kandallóval, tárgyalóval, továbbá az elegáns masszázspaneles zuhanyzós, kádas, tágas fürdőszoba, a beépített nagy ablakos hangulatos konyha és egy világos, erkélyes hálószoba gardróbhelyiséggel. A tetőtérben jelenleg irodaként működik a két külön bejáratú masszázspaneles zuhanyzós hálószoba , melyek a hátsó folyosóra nyíló ajtóikon keresztül is átjárást biztosítanak egymásba. A pinceszinten helyezkedik el a hatalmas akár 8 autó befogadására is alkalmas garázs, raktár, személyzeti öltöző és masszázspaneles zuhanyzós fürdőszoba. A kertben növényzettel bevont gépkocsi beállót találunk, mely szintén több gépkocsi elhelyezésére is alkalmas. A ház egy nagyobb létszámú család meleg fészkének éppúgy alkalmas, mint egy kisebb követségi rezidenciának, gyógyászati centrumnak, cégközpontnak.
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(6.)
Családi ház | Budapest VIII. (Azonosítószám: 8/6978)
Vételár: 229 000 000 Ft
Méret: 636 nm
Hálószobaszám: Nappali+10
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Önálló villaépület a város szívében! Tisztviselőtelep kertvárosi övezetében, a Népliget és az Orczy-kert vonzáskörzetében, exkluzív, újszerű villaépület eladó! A 2007-ben átadott ingatlan kiváló műszaki állapotú, számos extrával felszerelt. A szintek száma négy+padlástér. A rezidencia jellegű épületben cseresznyefa beépített bútorok, könyvtárszoba, rejtett világítási megoldások, bambuszfa parketta, jacuzzival felszerelt fürdőszobák, fitnesz terem infra szaunával, gőzkabinnal, infra kamerás térfigyelő rendszer, belső telefonközpontos hálózati rendszer, és még számos extra berendezés várja új lakóját. A villa felső szintjén jelenleg egy korszerűen felszerelt, orvosi szolgáltató központ található. A ház mögött ápolt, kis fahíddal, kerti tóval díszített mediterrán hangulatú kert húzódik meg, amelynek hátsó részében egy 70 nm-es összkomfortos kerti pavilon is kialakításra került. A villaépület elhelyezkedéséből, adottságaiból adódóan kiváló megoldás lehet cégközpont, magánklinika részére, vagy vegyes funkciót (lakó- és iroda, szolgáltatás) is betölthet.
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(7.)
Családi ház | Göd (Azonosítószám: 44/9803)
Vételár: 240 000 000 Ft
Méret: 403,08 nm
Hálószobaszám: Nappali+7
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Költözzön Gödre, ahol a kultúrtörténet számos személyisége mai napig megtalálható! A gödi sziget természetvédelmi határában kínálom, a Latabár színészdinasztia egykori villáját. A háromszintes ódon épület homlokzati falai 80cm, míg a belső termek közötti falak 50cm-ek. Ezeken a falakon kívül teljes körű felújítást kapott a Latabár Villa, megőrizve a XX. századbeli, múzeumba illő értékeit. E festői környezetben Golf klub (World Travel Award 3-szori díjas), teniszpálya, illetve, a saját ősfás, több mint 2000nm-es kert. Önt melyik vonzza?
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(8.)
Családi ház | Budakalász (Azonosítószám: 32/6415)
Vételár: 248 000 000 Ft
Méret: 900 nm
Hálószobaszám: Nappali+5
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Exkluzív birtok(!) közvetlenül a Duna parton, egy gondolatnyira a Római parttól. Hatalmas telken, minden extrával felszerelt luxus ház várja új tulajdonosát. Belső medencével, három kandallóval, hat férőhelyes teremgarázzsal, gondosan megtervezett, dísznövényekkel beültetett hangulatos kerttel. Különleges lehetőség vízimádóknak, unikum a természetkedvelőknek, ritkán adódó alkalom befektetőknek. Hívjon, és mesélek még róla...
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(9.)
Családi ház | Budapest II. (Azonosítószám: 2/6205)
Vételár: 249 000 000 Ft
Méret: 400 nm
A Mareco Ingatlan ajánlata:
VILLAÉPÜLETET TELEKÁRON! GONDOLJA ÁT!!! A II. kerület frekventáltabb részén, a Hűvösvölgy és Nyék határán kínálunk egy nagyon kedvező paraméterekkel rendelkező felújítandó panorámás villaépületet. Alkalmas lehet akár cégközpontnak, vagy akár családi rezidenciának. A telek hatalmas, és szabályos négyszög alakú. A rajta levő épület lakható, de felújítást igényel. A ház méretéből /400nm / adódóan, akár több generációnak is alakítható. A belső kialakítást, a meglévőtől függetlenül rugalmasan lehet kezelni. TEGYEN VÉTELI AJÁNLATOT MOST! Várom megtisztelő hívását!
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(10.)
Családi ház | Budapest III. (Azonosítószám: 3/8924)
Vételár: 260 000 000 Ft
Méret: 591,55 nm
Hálószobaszám: Nappali+4
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Makovecz stílus kuriózum a Mareconál! Budapest III. kerületében, Remetehegy csendes utcájában, vételre kínálunk egy 1999-ben épített, bruttó 600 nm-es, Szt. István Bazilikára tájolt, panorámás családi házat. A Makovecz stílusban épített, 3 szintes otthonban egy nyílt terű, 16 m belmagasságú impozáns kandallós nappalit, 4 hálószobát, 3 fürdőszobát és egy felszerelt nyitott konyhát élvezhet. A jól felszerelt otthonhoz 2x2 garázshely, konditerem, szauna és tárolók tartoznak. A telek örökzöldekkel beültetett, intim terek, pihenőhelyek és egy zen terasz teszik a látványt lenyűgözővé. Az erkélyről örökpanoráma nyílik a városra és a Remetehegyre.
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(11.)
Családi ház | Budapest II. (Azonosítószám: 2/9157)
Vételár: 485 000 000 Ft
Méret: 573 nm
Hálószobaszám: Nappali+6
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Pesthidegkúti álomház!!! Csendes zsákutcában, kellemes panorámával rendelkező 1367nm-es telken épült ez a minden igényt kielégítő, 545nm-es luxus otthon. Tulajdonosa építész, ennek megfelelően kiváló minőségben épített, funkciójában átgondolt, jól élhető terekkel komponált épületbe invitálom. A ház és a kert intimitását tömör, átláthatatlan kerítés biztosítja, kovácsoltvas kapukkal, melyek mögött polikarbonát borítás van. A főbejárat közelében, önálló, 28nm-es személyzeti épületrész kapott helyet, melyben mini garzon és egy műhely található. Lélegzetelállító, következetes belsőépítészet és mindenhol igényesség és jó ízlés! Miután megnézte a képeket, hívjon!
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek

(12.)
Családi ház | Budapest I. (Azonosítószám: 1/6742)
Vételár: 490 000 000 Ft
Méret: 750 nm
Hálószobaszám: Nappali+6
A Mareco Ingatlan ajánlata:
Gyönyörű otthon a Gellért-hegy tetején! A négy szintes, hat szobás, négy fürdőszobás villaépület 1996-ban épült. Vakítóan napfényes, tágas, örök panorámás. A teraszok körbeölelik a házat, melyekről elvehetetlen körpanoráma nyílik csaknem az egész városra. Területük együttesen meghaladja a 200 nm-t. A bejárat szintjén három háló, két fürdőszoba. A hálókhoz tágas gardrób tartozik. Az emeletre érve családi méretű gyönyörű konyha, minőségi gépekkel, konyhapulttal, beépített világítással. A konyhával egy légtérben lévő étkező és nappali családi összejövetelekre alkalmas, mellette kisebb vendégfürdőszoba. Ezen a szinten található félig szeparálva a dolgozó szoba is. A földszinten kertkapcsolatos uszodatér, fűthető, ellenáramos medencével, szaunával, kondigépekkel, szoláriummal. Hidraulikus lift, mellyel mind a négy szint könnyen megközelíthető. A fűtést Fancoil fűtő-hűtő rendszer biztosítja. Az alagsorban mosókonyha, szárító helység,gépterem található és két kocsi befogadására alkalmas garázs. A villa ideális akár Nagyköveti rezidencia részére is. Csak néhány lépésre a Citadellától. Ne hagyjon ki egy ilyen lehetőséget, meglátja megéri!
Hívjon: +36 30 393 9390További részletek
 

Nincsenek megjegyzések: